Home / archiefcentraal / professioneel advies bij eye wish

professioneel advies bij eye wish

Een professionele styliste adviseert je op vrijdag 15 november bij Eye Wish Opticiens in Ommen bij het uitzoeken van een nieuw montuur. Deze actie koppelt de opticien de meesterwerken in de winkel met de Meesterwerken van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Lees er meer over in het persbericht van Eye Wish Opticiens:

Vrijdag 15 november heeft Eye Wish Opticiens in Ommen de hele dag een professionele styliste uitgenodigd om u kosteloos te adviseren bij het uitzoeken van uw nieuwe montuur. Een mooi stukje extra aandacht voor u én de Meesterwerken van Eye Wish.

Samenwerking met het Rijksmuseum

De huidige actie van Eye Wish Opticiens koppelt de Meesterwerken van het Rijksmuseum te Amsterdam aan de meesterwerken in onze winkel. Bekende Meesters als Rembrandt, Rubens, Renoir en Van Gogh gaan hand in hand met onze eigen meesterlijke ontwerpers zoals Gucci, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Michael Kors en vele anderen.

Afgelopen maand hingen in het kader ‘Kunst te Kijk’ de meesterwerken van Irene Veerman in de etalage. Met vele leuke, enthousiaste reacties van klanten en voorbijgangers als gevolg.

Eye Wish als kwaliteitsopticien heeft wat met kunst met een grote en kleine K. We geven toegangskaarten voor het Rijksmuseum weg en de komende drie jaar heeft Eye Wish Opticiens zich aan het Rijksmuseum verbonden als sponsor, om de unieke en waardevolle glascollectie te helpen restaureren.

De belangrijkste Meesterwerken: onze klanten

Laten we de belangrijkste Meesterwerken niet vergeten: onze klanten! Samen zoeken we het montuur dat het beste bij de klant past, om de eigen stijl en uitstraling optimaal naar voren te laten komen.

Maar dat gaat niet vanzelf. U heeft heel veel aan het advies van vrienden of partner bij de zoektocht naar een nieuwe bril. Maar ook Sjaco en Ineke, het Eye Wish team in Ommen, hebben daarin beiden hun eigen rol gevonden. Sjaco is geneigd met zijn 35 jaar optiek ervaring, te focussen op het technische. Past de bril ‘technisch’ bij het gezicht qua pasvorm op de neus? En kunnen de gewenste glazen mooi dun ingeslepen worden in onze werkplaats? Ineke daarentegen heeft een ruime ervaring in de sieradenwereld en dus een goede basis in de mode. Dat begon 27 jaar geleden al bij de juwelier Oegema en later Bastiaans. Haar kracht ligt in het persoonlijk kennen van heel veel klanten. Ook heeft ze een grote vaardigheid én bescheidenheid in het adviseren van uw montuurkeuze, passend bij uw karakter en gezichtsvorm.

Professioneel montuuradvies in Ommen

En toch gaan we weer een stapje verder. Vrijdag 15 november nodigen we een ervaren, professionele styliste uit om te helpen bij het vinden van die ene bril. Zij kijkt naar de kleur van uw ogen, uw haar, de tint van uw huid en de vorm van uw gezicht om de beste bril voor u te vinden. Een kans die u zeker niet moet laten liggen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.