Home / archiefcentraal / prijswinnaars water natuurlijk bekend

prijswinnaars water natuurlijk bekend

Tien winnaars van de prijsvraag van Water Natuurlijk kregen zondag te horen dat ze gewonnen hadden. De winnaars komen uit het gehele gebied van het nieuwe waterschap Vechtstromen.

Lees er meer over in het persbericht van Water Natuurlijk:

Zondag zijn de tien beste inzendingen van de prijsvraag geselecteerd, die Water Natuurlijk hield in het kader van de waterschapsverkiezingen. Uit de goede inzendingen werd een 10-tal mensen geloot. De prijswinnaars komen uit het hele gebied van het nieuwe waterschap Vechtstromen, van Emmen tot Haaksbergen. Alle prijswinnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Op de foto overhandigt de lijsttrekker van Water Natuurlijk, Nettie Aarnink, de prijs ter waarde van een geheel verzorgde natuurbelevingsmiddag aan Jolanda Brookhuis uit Oldenzaal, één van de prijswinnaars. “Water Natuurlijk gaf kort en krachtig weer waar ze voor staat. Super, ik ben erg blij met de prijs en ik zie er naar uit op pad te gaan met Water Natuurlijk. Ik laat me graag verrassen”, aldus de gelukkige prijswinnares.

Sommige deelnemers waren heel creatief in het leggen van verbanden tussen de tekening en de thema’s van Water Natuurlijk (veilig, gezond, mooi, betaalbaar en helder water). Anderen noemden alleen de thema’s. Voor mensen die hun stem nog niet hebben uitgebracht geldt dat enveloppen met het stembiljet nog tot en met zaterdag 23 november gepost kunnen worden om op tijd bij het stembureau Vechtstromen binnen te komen. Mensen die de enveloppe kwijt zijn kunnen contact opnemen met het waterschap. www.vechtstromen.nl Wilt u meer informatie over de prijswinnaars Water Natuurlijk en de prijs, neem dan contact op met veltenvecht@waternatuurlijk.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.