Home / archiefcentraal / politiek van hier vvd dalfsen

politiek van hier vvd dalfsen

Jonge liberalen pakken de uitdaging op

Het kan ook anders! Donderdagavond 21 november 2013 is een historische datum.

In de prachtige historische Westermolen hield VVD afdeling Dalfsen haar algemene ledenvergadering om te besluiten wie aansluitend op de eerder gekozen lijsttrekker Gabrielle van der Feltz op de lijst komen. Kortom: waar kunt u als kiezer op stemmen 19 maart 2014.

VVD Dalfsen is niet opzoek gegaan naar kandidaat raadsleden, maar naar inwoners met lef die meerwaarde bieden aan de gemeente politiek. De eerder ingezette vernieuwing binnen het bestuur en haar nieuwe lijsttrekker is nu vervolgd door een prachtige jonge vernieuwde frisse lijst. De oude en nieuwe leden, steunfractieleden, raadsleden, jong en oud, actief of steunend zijn unaniem achter de lijst gaan staan; en dit is nog maar het begin!

Gabrielle van der Feltz, Roelof Schuring, Marinus van Riezen, Wilco Lindeboom, Pauline du Mez, GerritJan Veldhuis, Jasper Brouwers en KlaasJan Swager staan verkiesbaar. VVD Dalfsen komt hiermee met een groep met van nature een groot communicatief en verbindend vermogen; niet vanuit het boekje maar vanuit de praktijk. Of zoals een agrariër vandaag trots zei: “Ze staan met z’n achten niet alleen met beide voeten op de grond, maar staan ook met ons in de stront..”

Roelof Schuring

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.