Home / archiefcentraal / plein nieuwleusen fors duurder

plein nieuwleusen fors duurder

Plein Nieuwleusen gaat miljoenen euro’s meer kosten dan de drie miljoen euro die de gemeenteraad van Dalfsen beschikbaar heeft gesteld. Dat meldt de Stentor. Nieuwleusen Synergie heeft zes miljoen euro nodig voor de verbouwing van De Schakel en nog eens twee miljoen euro voor duurzame maatregelen die zichzelf weer zouden terugverdienen.

Projectvoorzitter Rob Vogelzang zegt in het dagblad dat het beter is om gelijk een goed plan te maken voor de lange termijn. Eind dit jaar adviseert wethouder Evert Goldsteen de gemeenteraad wel of niet akkoord te gaan met het plan.

Lees ook

ChristenUnie Overijssel wil provinciaal fonds voor transitie agrarische sector

REGIO – De Statenfractie van ChristenUnie Overijssel lanceert een manifest hoe de boeren te ondersteunen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.