Home / archiefcentraal / payned schenkt opbrengst opening

payned schenkt opbrengst opening

Tijdens de officiële heropening van de Piramide op vrijdag 20 september, is er ruimhartig gegeven aan de twee goede doelen die door Payned Payrolling zijn aangewezen. Een mooi totaalbedrag van 2.210 euro is verdeeld onder Hospice Groep VechtZathe Hardenberg en Vechtgenotenhuis Ommen.

Afgelopen week was een delegatie van beide stichtingen uitgenodigd in de Piramide om uit handen van de Payned-directie een cheque te ontvangen. “Toen we dit voorjaar de heropening van de Piramide aan het voorbereiden waren, hebben we met het hele team besloten om zelf geen cadeaus in ontvangst te nemen.” Er is voor gekozen de volledige opbrengst te doneren aan Hospice Groep VechtZathe en Vechtgenotenhuis Ommen: “zij doen goed en belangrijk werk.”

Tijdens ziekte – en in geval van het hospice, tijdens de laatste levensfase – zetten beide stichtingen zich in voor ernstig zieken en hun naasten op het gebied van zorg, ontmoeting en ondersteuning. Er wordt alles aan gedaan om het voor de gasten en hun naasten iets draaglijker te maken. Hiervoor spannen vele vrijwilligers zich dagelijks in. “Deze stichtingen kunnen de financiële ondersteuning veel beter gebruiken dan wij”, aldus Rolf Tempelman, directeur Payned.

Gelukkig hebben de aanwezigen tijdens de heropening flink gegeven. Beide stichtingen stonden dan ook perplex van de schenking van elk 1.105 euro. Een mooie opsteker en een extra motivatie om door te gaan met dit zo nodige werk.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.