ondernemersbijeenkomst met biesheuvel

Hans Biesheuvel nodigt ondernemers uit voor een bijeenkomst met hem en lokale politici op 11 november in Nieuwleusen.

Nederland ondernemender maken. Dat is het doel waarmee ondernemer Hans Biesheuvel, voormalig MKB-voorzitter, in september samen met ondernemer Mirjam Bink ONL voor Ondernemers startte. “Het is een nieuwe beweging vóór en dóór ondernemers die visie en daadkracht, transparantie en het belang van álle ondernemers hoog in het vaandel heeft staan,” aldus Biesheuvel. “Deelnemers van ONL bepalen zélf de agenda en het kompas voor ONL voor Ondernemers.”

Op maandagavond 11 november komt Hans Biesheuvel naar De Deel in Nieuwleusen. Tijdens een interactief avondprogramma, een initiatief van Gerard Waanders, ondernemer en ambassadeur van ONL, presenteert hij zijn visie op het ondernemersklimaat in Nederland. Ook gaat hij met Eddy van Hijum, lid van de Tweede Kamer en deelnemers in de zaal in gesprek over de belangrijkste agendapunten van ONL: betere mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering, lastenverlichting voor ondernemers en minder complexe- wet en regelgeving.

Ton Dohle, wethouder van de Gemeente Meppel opent de avond om 20 uur en René de Heer, wethouder van de gemeente Zwolle verzorgt de afsluiting rond 22 uur. Ondernemers uit de regio zijn vanaf 19.30 uur welkom om hun mening over hoe Nederland en de regio ondernemender te maken met Hans Biesheuvel en de andere sprekers te delen.

Meer informatie over het programma vindt u op www.onl.nl/agenda. Ondernemers kunnen zich kosteloos aanmelden door een mail te sturen naar info@onl.nl, o.v.v. deelname ONL bijeenkomst 11 november, uw contactgegevens en het aantal personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.