Home / archiefcentraal / muzikale middag met de stuwzangers

muzikale middag met de stuwzangers

Voor de derde achtereenvolgende jaar is het begin december feest bij ‘Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen. Het feest vindt plaats op 1 december. Ook nu weer wordt deze middag muzikaal verzorgd door het shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren.

Om 14.30 uur zijn er de eerste klanken van ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren onder leiding van Flip Jonkman uit Heino met instrumentale ondersteuning van drie accordeons, gitaar, saxofoon en drums.

Het aanbod van liederen is zeer gevarieerd. Na een instrumentale opening volgt eerst het ‘Stuwzangerslied’ dat geschreven is door Wim Grondhuis uit Raalte. Solisten zijn te horen in ‘Roll Allabama Roll’, ‘Junge komm bald wieder’, ‘Rum uit Jamaica’, ‘Sierra Madre’, ‘De oude man en de zee’ en ‘de Woonboot’.

Ook een echte Deutsche schlager als ‘Eine Insel aus Träumen geboren’ staat op het programma. Een succeslied van ‘de Stuwzangers’ is zeker wel ‘The Rose of Allendale’.

In totaal zijn er drie sessies te verwachten op zondagmiddag 1 december 2013. Aanvang 14.30 uur.

Willy Schrijver van ‘Het Boskamp’ adviseert om vroegtijdig te komen. Het kan wel eens ‘vol’ worden evenals de vorige twee edities. Willy hoopt op een groot feest zo begin december. Aan ‘de Stuwzangers’ zal het niet liggen. En aan Het Boskamp (onlangs gekozen als leukste restaurant van Dalfsen) ook niet.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.