Home / archiefcentraal / meiden sv nieuwleusen naar oranje dames

meiden sv nieuwleusen naar oranje dames

Drie meidenteams van S.V. Nieuwleusen hadden geluk. Zij mochten namelijk bij de WK-kwalificatiewedstrijd van de dameselftallen Nederland – Noorwegen zijn. Twee voetbalsters van het MB1-team waren als ballenmeisjes bij de wedstrijd aanwezig en daarom moest de rest ze natuurlijk aanmoedigen.

Lees er meer over in het verslag van S.V. Nieuwleusen:

Woensdagavond 30-10-2013 zijn de meiden van MA1, MB1 en MC1 met Gebo Tours vertrokken naar de wedstrijd Nederland – Noorwegen.

Kaartjes zijn door de vereniging beschikbaar gesteld om Clarissa en Lisa, twee speelsters van MB1 van S.V. Nieuwleusen bij te staan. Zij zijn geselecteerd als ballenmeisje en mogen hun taak uitvoeren bij de WK-kwalificatie wedstrijd in Volendam.

Het MB1 team is 6 september jl. naar de KNVB ballenmeisjes selectiedag geweest en om de teamspirit te koesteren werd het plan opgevat om de verrichtingen van zowel “onze S.V Nieuwleusen dames” als het Nationaal Damesteam te steunen en aan te moedigen.

De goede speelverhouding tussen MA1, MB1 en MC1 heeft er bij toegedragen dat er een groep van 37 man effe weg is gegaan naar het Kras Stadion.

De sfeer is uitstekend, de wedstrijd spannend. Binnen een kwartier zet Caroline Hansen, Noorwegen op voorsprong. Waarna de 17 jarige spits Vivianne Miedema in de 23e minuut met een mooi afstandschot de gelijkmaker scoort. Nederland speelt een goede eerste helft, echter doordat de grensrechter niet vlagt voor buitenspel, is Ingvild Stensland in de gelegenheid om in de 36e minuut de stand naar 1-2 te brengen. Na de rust blijft Oranje jagen op de 2-2 maar boekt helaas geen resultaat.

De dames van S.V. Nieuwleusen laten zich niet uit het veld slaan en aanvaarden de terugreis naar het Klaverblad met een goed gevoel.

S.V. Nieuwleusen en Gebo Tours bedankt voor het faciliteren van deze mooie voetbalavond.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.