mantelzorgwijzer moet zorger helpen

De wethouder was blij met het initiatief van de Mantelzorgadviesraad (MAR), vooral ook omdat mantelzorgers ondenkbaar zijn in onze maatschappij. Als voorzitter van de MAR kreeg Schaap tevens 1250 euro aangeboden van de Hervormde Kerk. Hierdoor kon niet alleen de wijzer worden uitgegeven maar was er voor de mantelzorgers tevens een inspiratieboekje met gedichten ‘Alle Goeds’, met illustraties van de Ommer schilderes Aly Schutte-Borneman.

De uitreiking ging samen met een feestelijke avond met in het hoofdprogramma troubadour Gery Groot Zwaaftink uit Vorden met zang en verhalen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.