kunst na arbeid in concert

Kunst Na Arbeid uit Lemele en de muzikanten van Blau Weiβ Recke-Espel gaven een concert in Zaal Dijk op vrijdag 1 november.

Lees er meer over in het verslag van Kunst Na Arbeid:

Vrijdag 1 november was het zover, onze muziekvrienden uit Duitsland kwamen op hun nationale feestdag naar Nederland om een dag samen te musiceren. Overdag hebben de muzikanten van Blau Weiβ Recke-Espel en Kunst Na Arbeid uit Lemele samen gerepeteerd.

Ook al spreekt men niet de zelfde taal, muzieknoten zijn overal ter wereld hetzelfde. Tijdens de repetities werd het dan ook al snel een mooi geheel. Na de repetitie werd er gezamenlijk gegeten en werd de vriendschap versterkt. De uitspraak dat muziek verbroedert, was op deze dag duidelijk van toepassing.

Als afsluiter van deze gezellige dag is er een afsluitend concert gegeven in Zaal Dijk. Ook bij het publiek viel deze samenwerking duidelijk in de smaak. Het bijna honderdkoppige orkest bracht met veel verschillende instrumenten een prachtige volle klank ten gehore.

Het is mooi om te horen dat twee muziekverenigingen uit twee verschillende landen zo, op deze manier samen kunnen spelen. Muziek gaat duidelijk over grenzen, daar kan iedereen die in Zaal Dijk in Lemele aanwezig was zich bij aansluiten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.