Home / archiefcentraal / kennismaken met vov

kennismaken met vov

De nieuwe lokale partij in Ommen, Volkspartij Ommen Vooruit (VOV) nodigde fractievoorzitters en bestuursvoorzitters van andere partijen uit voor een “gezellige, informele kennismakingsbijeenkomst.

Lees er meer over in het verslag van VOV:

Op vrijdag 15 november hield de nieuwe lokale politieke partij in Ommen, de Volkspartij Ommen Vooruit (VOV), een bijeenkomst voor alle fractievoorzitters en bestuursvoorzitters van de politieke partijen in Ommen en het college van burgemeester en wethouders. De VOV had voor deze bijeenkomst de politieke partijen in Ommen uitgenodigd om in een informele sfeer kennis te maken met leden van de VOV, enkele leden van het interim-bestuur en enkele kandidaten voor de kandidatenlijst van de VOV. Op één enkele afzegging van een politieke partij na, waren alle politieke partijen vertegenwoordigd en vond de kennismaking met de VOV plaats onder het genot van een hapje en drankje. Van de zijde van het CDA werd de VOV hartelijk welkom geheten als nieuwe politieke partij in Ommen en overhandigde fractievoorzitter Annelies Bakelaar namens het CDA een presentje. Het was een geslaagde bijeenkomst.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.