Home / archiefcentraal / kampioensschaal pec zwolle gestolen

kampioensschaal pec zwolle gestolen

Algemeen directeur van PEC Zwolle Edward van Wonderen: “PEC Zwolle profileert zich als een open club, die de behaalde successen deelt en zichtbaar maakt. De club is trots op het kampioenschap van anderhalf seizoen geleden in de Jupiler League. Dit tonen wij door de kampioenschaal prominent aanwezig te laten zijn middels een vitrinekast (achter slot en grendel). Helaas is deze schaal recent ‘ontvreemd’ uit de centrale hal, door een brute inval.”

Inmiddels is bekend geworden dat de daders duidelijk op camerabeeld buiten het stadion zijn vastgelegd. De politie overweegt deze beelden op korte termijn vrij te geven op www.politie.nl.

“Namens PEC Zwolle wil ik de daders vragen het gezonde verstand te gebruiken en deze (mogelijk) ludieke actie per direct te beëindigen, door de ereschaal terug te brengen naar de club. Voor PEC Zwolle, met al zijn aanhang, heeft deze schaal een emotionele waarde,” roept algemeen directeur Edward van Wonderen op.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.