Home / archiefcentraal / jos ramaker weer lijsttrekker gb dalfsen

jos ramaker weer lijsttrekker gb dalfsen

Jos Ramaker is weer lijsttrekker van Gemeentebelangen Dalfsen. De leden gingen unaniem akkoord tijdens de ledenvergadering van de partij.

Op de ledenvergadering van Gemeentebelangen in het Hof van Dalfsen kon voorzitter Hans de Boer dertig leden verwelkomen. Onder hen de complete raadsfractie en wethouder Klaas Agricola.

De leden discussieerden uitvoerig over het nieuwe concept verkiezingsprogramma. Na een aantal gemaakte opmerkingen en enkele aanpassingen ging de vergadering akkoord met het programma. Zodra het definitieve programma na deze bijeenkomst is uitgewerkt, presenteert de partij het over enkele weken.

De leden gingen unaniem akkoord om Jos Ramaker wederom de lijsttrekker te maken van de lijst van Gemeentebelangen voor de verkiezingen van 19 maart 2014.

Ook met de overige kandidaten op de voorgestelde conceptlijst ging iedereen akkoord.

Het bestuur kreeg mandaat om de lijst aan te vullen met leden als zogenaamde lijstduwers. Zodra de totaallijst compleet is zal het bestuur deze bekend maken.

Het voorstel van het bestuur om Klaas Agricola voor te dragen als kandidaat wethouder bij het eventueel deelnemen van Gemeentebelangen in een nieuwe coalitie kreeg unaniem steun.

Als laatste gaf wethouder Klaas Agricola een uitvoerige toelichting over het gemeentelijke beleid. Nadat de voorzitter de vergadering afsloot met het bedanken voor ieders inbreng en met name Inge Snijder voor haar inbreng en ondersteunende werk bij het opstellen van het verkiezingsprogramma werd er nog uitvoerig nagepraat.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.