Home / archiefcentraal / interstar roadshow adviesdag bij wagenmans

interstar roadshow adviesdag bij wagenmans

Interstar maakt een rondje door Holland en stopt op zaterdag 23 november bij Wagenmans Wonen in Lemelerveld. Ze nemen diverse noviteiten mee. Wat te denken van een kast waar muziek in zit of de design klassieker het Assenaartje.

Je ziet letterlijk water branden met de nieuwe haard van Faber. Kortom, een dag vol creativiteit. De fabrieksadviseur van Interstar is 23 november aanwezig om samen met jouw een kast samen te stellen in het 3D-tekenprogramma. Maak een afspraak via 0572-371273.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.