hulsman bouwt en doceert met bouwplus

Van Nederlands kampioen timmeren in 1995 tot zelfstandig ondernemer in 2013. Het is de route die Paul Hulsman uit Dalfsen aflegde. Hij begon in mei van dit jaar met zijn eigen bedrijf Hulsman Bouwplus. “Bij mijn bedrijf kan de klant terecht voor een hele opsomming aan mogelijkheden op het gebied van bouw, verbouw, renovatie, scholing en advies,” aldus de nieuwbakken ondernemer.

Hulsman bereidde zich goed voor op zijn bestaan als zzp’er. “Ik heb onder meer cursussen calculatie en werkvoorbereiding gedaan. Daarnaast heb ik een ondernemingsplan geschreven en kon ik gebruik maken van een startersregeling van het UWV. Ook heb ik een ondernemerstest gedaan bij de Kamer van Koophandel, waardoor ik in aanmerking kwam voor deelname aan het ‘Ik start smart-traject’ van de provincie Overijssel. Hierbij word ik ondersteund door een coach van ondernemersstartpunt Hardenberg en kan ik mij inschrijven voor verschillende cursussen van de HAN hogeschool.”

Hoewel Paul nog maar een half jaar bezig is heeft hij al klussen geklaard in alle disciplines waar Hulsman Bouwplus voor staat: bouw, verbouw, renovatie, scholing en advies. Niet alleen bouwt hij zelf, bij klussen waar hij samen met de klant werkt, draagt hij ook zijn kennis over. “Dat geeft het werk een extra dimensie. Op die manier krijgt hij of zij ook het gevoel de klus zelf te hebben geklaard. De kennisoverdracht die hierdoor ontstaat word als service aangeboden en onderstreept met een certificaat.”

Hulsman bouwplus werkt samen met een aantal bedrijven en is een erkend leerbedrijf voor timmerlieden, waardoor Hulsman de opdrachten ook in zijn geheel kan aannemen. “Daarnaast heeft de klant bij mij één aanspreekpunt die zijn of haar wensen en budget afzet tegen een deskundige en creatieve oplossing.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.