hilmar schuurhuis neemt autobedrijf over

De trouwe klanten van de garage hoeven niet te vrezen dat het allemaal anders wordt bij Schuurhuis. Het zijn dezelfde mensen. “We gaan op dezelfde voet verder”, laat Hilmar weten. Alleen nu wel zonder zijn vader.

Hilmar was al van jongs af aan bezig in het bedrijf van zijn vader. Al vanaf zijn tiende besteedde hij zijn vrije uren in de garage. Hij werkte acht jaar in loondienst en was de laatste dertien jaar mede-eigenaar van het bedrijf. “Het is nu wel anders. Eerst kon ik op anderen terugvallen, nu ben ik de eindverantwoordelijke. Op het moment komt er veel op me af. De overname is een hele happening.” Nu is hij de baas van tien man die bij hem in loondienst werken en dat is een hele verantwoordelijkheid: “Als ik het verpruts, staan zij op straat.”

Gelukkig voor hem gaat het goed met het bedrijf. “Ik ben best tevreden in deze moeilijke tijd. De verkoop van nieuwe auto’s gaat slecht, maar over de verkoop van gebruikte auto’s ben ik dik tevreden.”

Hilmar hoopt nog lang het bedrijf te leiden. “Zolang ik het mooi werk vind, dan blijf ik het doen. Ik ga alle dagen met plezier naar mijn werk.”

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november nemen Gerrit Schuurhuis en zijn vrouw Gé afscheid van de klanten en van het bedrijf. Dit gebeurt onder het genot van koffie, een drankje en een hapje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.