Home / archiefcentraal / groots sinterklaasfeest in oudleusen

groots sinterklaasfeest in oudleusen

Ook dit jaar bracht Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek aan Oudleusen. Hij kwam met een vrachtwagen Oudleusen binnenrijden en werd op een spectaculaire wijze van de vrachtwagen afgehaald. Ook was bijzonder dat hij niet zijn normale staf bij zich had maar een grote stok verwikkeld in zilver papier. Al snel werd duidelijk dat hij zijn echte staf vorig jaar vergeten was en deze lag nog ergens verstopt in de Wiekelaar in Oudleusen.

Toen deze weer gevonden was en door een Piet uit het klimrek was gehaald kon het feest beginnen. Aan het einde van het feest kreeg ieder kind nog een leuk presentje mee voor thuis, vol met lekkere dingen.

Het feest werd mede mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging Oudleusen.

Meer foto’s van het feest achter deze link.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.