gratis kledingadvies bij ladies only ommen

Ladies Only Ommen houdt op vrijdag 22 november van 19.00 tot 21.30 een inloopavond ter ere van de International Image Consultant Day. Tijdens deze avond kunnen bedrijven en particulieren kennismaken met de werkzaamheden van een image consultant. Je krijgt zelfs gratis kledingadvies op deze speciale avond.

Een image consultant kan je adviseren over kleding in relatie met jouw figuurvorm en persoonlijkheid, garderobe opbouw, kleurgebruik, gebruik van sieraden en andere accessoires, brilmonturen, advies over je kapsel in relatie tot je gezichtsvorm en kleurgebruik voor make-up en tips voor het aanbrengen.

Je kunt deze avond vragen stellen over (maximaal twee) kledingstukken uit je eigen garderobe. Waarom staat dat kledingstuk wel of niet? Ligt het aan de stof, pasvorm of kleur? Eigenaresse Judith de Ridder, tevens Haar & Image Styliste, legt het je graag uit. Op deze avond is er korting op de nieuwste accessoires en krijg je professioneel advies over welke accessoires het beste bij je passen.

Bezoekers krijgen allemaal een goodiebag, gevuld met leuke items en een kortingsbon voor een persoonlijk kleur en/of stijladvies. Ladies Only is gevestigd aan de Pr. Julianastraat 43 in Ommen. De studio bevindt zich boven de kapsalon en is bereikbaar via een trap. De ingang tref jeaan de zijkant van het pand aan de dr. AC van Raaltestraat. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.