gratis fairtrade wijnen proeven in wereldwinkel

Wereldwinkel Dalfsen houdt op maandag 2 december onder leiding van Dalfsenaar Frans Lenferink een wijnproeverij. Op deze proeverij kun je kennis maken met heerlijke nieuwe fairtrade wijnen. Het fairtrade keurmerk op de flessen garandeert dat de arbeiders op de wijnplantages onder goede arbeidsomstandigheden werken en dat er aandacht is voor het milieu. De wijnboeren krijgen een eerlijke premie, die bestemd is voor sociale ontwikkeling.

De proeverij vindt plaats in de Wereldwinkel Dalfsen aan de Emmastraat 20 in Dalfsen en is verdeeld over twee groepen. De eerste groep is welkom van 18.00 tot 19.30 uur en de tweede groep van 20.30 tot 22.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven kan zowel in de winkel als via info@wereldwinkeldalfsen.nl. De entree is gratis. Tijdens de proeverij zijn er bij aankoop van minimaal vier flessen wijn diverse leuke aanbiedingen. Per groep kunnen er ongeveer twintig deelnemers proeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.