gewonde ongeluk poppenallee is zwollenaar

De man die dinsdag gewond raakte bij een ongeval op de Poppenallee in Dalfsen, is een 24-jarige Zwollenaar. Op de Poppenallee wilde hij een vrachtwagen inhalen. De vrachtwagenchauffeur zag vanuit tegenovergestelde richting een auto naderen en dacht dat de automobilist hem niet op tijd zou kunnen inhalen.

Ter waarschuwing heeft de chauffeur de richtingaanwijzer naar links aangezet. Vermoedelijk is de automobilist hiervan geschrokken. Hij stuurde zijn auto de linkerberm in en kwam botste tegen een boom.

Hierbij raakte hij gewond. Hij is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is voor onderzoek een bloedproef afgenomen om te onderzoeken of de automobilist onder invloed van alcohol reed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.