Home / archiefcentraal / fietser aangereden op nieuwendijk

fietser aangereden op nieuwendijk

Op de Nieuwendijk in Nieuwleusen is woensdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De fietser is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd met een ambulance. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De fietser en de auto kwamen elkaar tegemoet op de Nieuwendijk, waarbij de auto reed vanaf de Westeinde richting het spoor. De auto en de fietser kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Op de Nieuwendijk is 60 km/u toegestaan. De automobilist verklaarde tussen de 60 en 70 km/u gereden te hebben.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.