fietser aangereden op nieuwendijk

Op de Nieuwendijk in Nieuwleusen is woensdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De fietser is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd met een ambulance. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De fietser en de auto kwamen elkaar tegemoet op de Nieuwendijk, waarbij de auto reed vanaf de Westeinde richting het spoor. De auto en de fietser kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Op de Nieuwendijk is 60 km/u toegestaan. De automobilist verklaarde tussen de 60 en 70 km/u gereden te hebben.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.