Home / archiefcentraal / excelsior in st brigittakerk ommen

excelsior in st brigittakerk ommen

Kleinkoor Excelsior uit Ommen geeft op zondagmiddag 17 november een concert in de St. Brigittakerk in Ommen. Het thema dit keer is ‘Muziek bindt’.

Lees meer over dit concert onder leiding van Adelya Malikov in het persbericht van kleinkoor Excelsior:

Zondagmiddag 17 november geeft kleinkoor Excelsior uit Ommen onder leiding van Adelya Malikov een concert in de St. Brigittakerk in Ommen. Aanvang 15.00 uur. Het thema is: “Muziek bindt”.

Excelsior heeft een gevarieerd programma samengesteld waarin een muzikale verbintenis aangegaan wordt met de toehoorders. Onderga samen met het koor o.a. de gewijde klanken van het lied “Du Hirte Israëls” van Bortnianski, luister naar het verhaal over het plezier van het plattelandsleven dat Haydn vertelt in “Die Landlust”of laat u raken door de melodieuze sferen van “Cantique de Jean Racine” van Fauré.

Op het programma staan verder klassieke en romantische stukken, waarvan de meeste a capella worden gezongen. Enkele werken worden begeleid door Marijn Siero op piano. Levi Douma begeleidt “Pavane” en “Cantique” van Fauré op saxofoon. De intermezzo’s door piano en saxofoon zorgen voor een aantrekkelijk programma.

Meer informatie vindt u op: www.kleinkoorexcelsiorommen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.