Home / archiefcentraal / drukbezochte open dag israel producten

drukbezochte open dag israel producten

Het open huis bij Marjon Neelis, van Israël producten, aan de Wilhelminalaan 59 in Nieuwleusen is vrijdag drukbezocht. Bezoekers konden hier ideeën opdoen voor cadeaus. Er was ruim keuze uit prachtige artikelen, onder andere thee, jam, kruiden, wijn, verzorgingsproducten, sieraden, speelgoed en bijzonder aardewerk. Met uw aankoop steunt u het land Israel. Heeft u het gemist? Geen probleem. Op vrijdag 13 december is er nog een open dag.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.