demonstratiedagen bij takman gereedschappen

Voor de achttiende keer houdt Takman gereedschappen haar jaarlijkse demodagen. Hierbij houdt een groot aantal vertegenwoordigers van gereedschapsmerken demonstraties en profiteren klanten van extra kortingen. Op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november vindt dit evenement weer plaats.

De demodag in Ommen is op vrijdag 15 november van 14 tot 21 uur. Het filiaal in Zwolle houdt op zaterdag 16 november van 10 tot 17 haar demodag. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gekeken naar verschillende demonstraties.

Net zoals voorgaande jaren zijn er van diverse bekende merken professionele demonstrateurs aanwezig die de nieuwste snufjes van hun vakgebied laten zien. Zo zijn er vertegenwoordigers van DeWalt, FESTOOl en STIHL aanwezig. Zij geven op vakkundige wijze voorlichting en demonstraties over de mogelijkheden van de apparaten. Tevens maken de bezoekers van de demodagen kans op mooie prijzen van Estil, Craft en DeWalt.

Wat betreft gereedschappen is Takman dé plek voor de echte liefhebber. Of men nu op zoek is naar een kettingzaag, hang- en sluitwerk of een simpel schroefje, bij Takman gaat men nooit met lege handen de deur uit. Niet voor niets is Takman al sinds 1918 een gespecialiseerd bedrijf voor de verkoop van onder andere ijzerwaren en machines voor zowel de particuliere als de professionele sector.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.