Home / archiefcentraal / de triangel wint schoolreis naar walibi

de triangel wint schoolreis naar walibi

Groep 8 van PCB De Triangel in Witharen het vrijdag als enige school uit Overijssel te horen gekregen dat ze vrijdag 9 mei 2014 op schoolreis naar Walibi Holland mogen. De schoolreis is een cadeau aan de 25 groepen van Nederland die met de Kinderpostzegelactie 2013 de hoogste gemiddelde opbrengst per leerling hebben binnengehaald.

Jaron Hendriks en Bram Runherd waren perplex toen twee medewerkers van de Stichting hen het goede nieuws kwamen brengen. Zij waren zich niet bewust van deze bijzondere prestatie, waarvoor zij vele kilometers hebben moeten fietsen. Met een groepsgemiddelde van bijna veertig bestelformulieren hoorden zij tot de top-5 van Nederland.

Lees ook

Hoogste opbrengst kinderpostzegels voor De Triangel in Witharen

WITHAREN – Nout, Selwin en Sven van basisschool de Triangel in Witharen hebben gemiddeld de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.