de politiek van hier cda ommen

Vooruitlopend op de inhoud van ons verkiezingsprogramma, heb ik tijdens de afgelopen begrotingbehandeling 2014 al een aantal punten duidelijk gemaakt. Hieronder stip ik ze kort aan en ik beloof u wij sluiten onze ogen niet!

Tin heeft de toekomst zeker in Ommen

Het initiatief van CDA samen met de Christen Unie is beloond. Ommen zorgt voor behoud Nationaal Tinnen Figuur Museum. Onze opdracht: zet marketing in om een goede doorstart te maken.

Boslust: hiep hiep hoera, wij gaan voor 40 jaar

CDA helpt Boslust niet alleen deze winter door, maar ook de komende 40 winters. We zijn blij met de raadsbrede steun voor de nieuwe huisvesting van de Boslust. Nu snel een nieuwe kachel voor de winter en de schop in de grond. Boslust gefeliciteerd namens het CDA!

CDA zegt Ja tegen Jeugd Cultuur Fonds

Gemeente Ommen doet jaarlijks een duit in de zak voor het Jeugd Sport Fonds. Wat het CDA betreft, is het nu tijd om ook te investeren in het Jeugd Cultuur Fonds. Zeker in tijden wanneer veel mensen krap bij kas zitten, vinden wij dat er geld moet zijn en blijven voor de jeugd voor het beleven van cultuur en het genieten van muziek.

Bijstandsgerechtigden in clean teams

Op initiatief van het CDA gaat gemeente Ommen bijstandsgerechtigden inzetten in clean teams. Clean teams zijn teams die werken aan het schoner, veiliger en mooier Ommen. Iedereen zoveel mogelijk aan het werk!

CDA investeert in zonne-energie voor sportvereniging

Sportverenigingen in Ommen hebben het zwaar. CDA Ommen wil het iets minder zwaar voor ze maken. Het CDA wil investeren in zonnecollectoren op de gebouwen van de sportverenigingen zodat op den duur de lasten van de verenigingen omlaag gaan. Wij zeggen ‘Ja’, we hopen de sportverenigingen ook.

Grondfonds: mogelijke oplossing voor dure gronden

De eerdere motie van het CDA om als Ommen het nieuwe Grondfonds van de provincie Overijssel te onderzoeken levert wat op! Gemeente Ommen onderzoekt samen met de provincie Overijssel wat het Grondfonds voor ons kan betekenen.

Bestuursdienst Ommen-Hardenberg

CDA maakt zich zorgen om de telefonische dienstverlening bestuursdienst Ommen-Hardenberg. Veel inwoners van Ommen laten weten niet goed te worden geholpen aan de telefoon door de gemeente. Het CDA eist van het college een onderzoek naar de telefonische dienstverlening. De wethouder gaat akkoord met het voorstel en stelt een onderzoek in. Ik hoop dat de situatie snel verbeterd.

Geld vanuit het rijk voor de zorg is niet genoeg

In de begroting van 2014 zegt het college de uitgaven voor de zorg vanaf 2014 te willen doen met het kleine potje geld wat we van het rijk krijgen. We maken ons hier grote zorgen over! Voor ons staat de kwaliteit van de zorg voorop. Niemand mag het ontbreken aan goede betaalbare zorg. Dat vindt u toch ook?!

Een hartelijke groet,

Annelies Bakelaar

Fractievoorzitter & lijsttrekker CDA Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.