dc genomineerd voor trofee

DialyseCentrum Hardenberg is genomineerd voor de Vechtdaltrofee. De nominatie heeft het centrum te danken aan de fotowedstrijd ‘Beleef het Vechtdal, voel je beter’. Ook is de nominatie te danken aan de samenwerking van het DialyseCentrum met vijf vakantieaccommodaties.

Lees meer over de nominatie in het persbericht van de Saxenburgh Groep:

DialyseCentrum Hardenberg is genomineerd voor de Vechtdaltrofee. Deze prijs wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich bijzonder voor het Vechtdal heeft ingezet. Dit jaar heeft het dialysecentrum er door de fotowedstrijd ‘Beleef het Vechtdal, voel je beter’ en de samenwerking met vakantieaccommodaties voor gezorgd dat dialysecliënten ook tijdens hun vaak intensieve dialyse het Vechtdal kunnen beleven. In samenwerking met de vakantieaccommodaties wordt binnenkort een vakantiemagazine uitgebracht waardoor dialysecliënten uit heel Nederland eenvoudig hun vakantie kunnen kiezen.

‘We vinden het belangrijk DialyseCentrum Hardenberg op een relevante manier met het Vechtdal te verbinden, zonder dat dialyse daarbij een belemmering hoeft te zijn’, vertelt Margriet Datema, teamleidster van DialyseCentrum Hardenberg. ‘De meeste cliënten brengen veel tijd bij ons door en hebben daardoor soms weinig tijd en energie om erop uit te gaan. Ook merkten we de afgelopen jaren een toename in het aantal vakantiecliënten. Zij vieren hun vakantie in het Vechtdal en komen daarom tijdelijk bij ons dialyseren. Voor beide groepen wilden we ervoor zorgen dat ze zich zo fijn mogelijk voelen en dat dialyse geen belemmering hoeft te zijn om van het Vechtdal te genieten.’

Fotowedstrijd

Om het Vechtdal zoveel mogelijk naar binnen te halen is de fotowedstrijd ‘Beleef het Vechtdal, voel je beter’ georganiseerd. Men werd opgeroepen hun mooiste Vechtdalfoto en het bijbehorende verhaal op te sturen. Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven want er werden meer dan 100 foto’s ingezonden. De foto’s zijn gedurende de hele zomer geëxposeerd in het dialysecentrum waardoor de cliënten een prachtige indruk van het Vechtdal kregen.

Vakantie in het Vechtdal

Naast de fotowedstrijd is dit jaar ook de samenwerking gezocht met vijf vakantieaccommodaties in de nabije omgeving van het dialysecentrum. Samen met hen wordt binnenkort een vakantiefolder uitgegeven. ‘Voor dialysecliënten kan het moeilijk zijn om een goede vakantiebestemming te vinden, aldus Margriet Datema. ‘Omdat de dialyse door moet gaan, zoeken veel cliënten in eerste instantie een geschikt dialysecentrum en pas daarna wordt bekeken of ook de omgeving interessant is. Met dit magazine geven we in één keer praktische informatie over DialyseCentrum Hardenberg en toeristische informatie over het Vechtdal. Zo dragen we bij aan een zo fijn mogelijk vakantie voor dialysecliënten in het Vechtdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.