Home / archiefcentraal / dalfsen kan weer door de modder glijden

dalfsen kan weer door de modder glijden

Het zal niemand ontgaan zijn. Dalfsen heeft een eigen clubshampoo en dat haalde zelfs het landelijke nieuws. Naast de regionale media kwam namelijk ook SBS6 naar Dalfsen. In de winkel was een speciaal schap ingericht waarop de drie Clubshampoos gebroederlijk naast elkaar stonden. Namens de deelnemende verenigingen waren spelers en speelsters aanwezig om de actie kracht bij te zetten. Supermarkteigenaar Ronald Kamphuis opende de verkoop en dankte de verenigingen voor hun inzet.

De cameraploeg kwam dan wel niet naar de presentatie van de clubshampoo bij Jumbo Kamphuis, maar nam een dag later uitgebreid de tijd voor een item op Sportpark Gerner. De beelden van SBS6 waren te zien in het programma Hart van Nederland.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.