Home / archiefcentraal / d66 bezoekt bibliotheek dalfsen

d66 bezoekt bibliotheek dalfsen

De schaduwfractie van D66 heeft deze week een werkbezoek gebracht aan de bibliotheek in Dalfsen. Directeur Renée Kerdijk gaf een uitgebreide toelichting op de huidige stand van zaken en daarnaast werden ook de toekomstige ontwikkelingen door haar geschetst.

Zo verandert de bibliotheek meer en meer in een ontmoetingsplaats waar kennis, informatie, cultuur, onderwijs en educatie samenkomen. De positie van bibliotheken wordt steeds belangrijker, bijvoorbeeld in de strijd tegen het grote probleem van ‘laaggeletterdheid’. Om al die rollen goed uit te kunnen voeren, is het wel essentieel dat de bibliotheek over voldoende financiële middelen kan beschikken – ook op langere termijn – en dat de vijf vestigingen in de verschillende kernen gehandhaafd blijven. D66-Dalfsen wil zich daar sterk voor maken.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.