Home / archiefcentraal / d reizen verder met globe dalfsen

d reizen verder met globe dalfsen

Het Globe reisburo in de Prinsenstraat in Dalfsen wordt een D-reizen Vakantiewinkel. D-reizen nam meer dan tachtig reisbureaus van de Oad-dochter. Oad Reizen ging vorige maand failliet. D-reizen nam de bureaus over om “de continuïteit daarvan te waarborgen”.

Lees meer over D-reizen in het onderstaande persbericht:

Het Globe reisburo in de Prinsenstraat in Dalfsen is met ingang van 15 oktober overgegaan onder de naam D-reizen Vakantiewinkel. Na het faillissement van Oad vorige maand waren ook de reisburo’s van Oad-dochter Globe gedwongen hun deuren te sluiten ten koste van honderden banen. D-reizen heeft kort daarop meer dan 80 reisburo’s in heel Nederland overgenomen om de continuïteit daarvan te waarborgen.

D-reizen is nu Nederlands grootste keten van vakantiewinkels met ruim 265 vestigingen en de website D-reizen.nl. Persoonlijk Reisassistenten gaan de klant vanuit de winkel op maat bedienen via chat, mail, telefoon en uiteraard op het vertrouwde winkeladres. ‘Via de D-reizen app of website kan de klant een afspraak maken met zijn Persoonlijk Reisassistent op een dag en tijd die hem het beste schikt’, zegt directeur Will van den Hoogen van D-reizen.

Online en offline worden nadrukkelijk gecombineerd. Van den Hoogen spreekt in dit verband over ‘assisted internet’. ‘Circa 90 procent van de klanten begint zijn oriëntatie op internet. Wij gaan de klant gericht op zijn zoekgedrag met het juiste aanbod benaderen’, licht Van den Hoogen toe. Ook het assortiment op D-reizen.nl wordt fors uitgebreid.

Deze activering van de verkoop in de winkels valt samen met de integratie van de overgenomen Globe reisburo’s, waarmee D-reizen de werkgelegenheid van ruim 300 ex-Globe medewerkers veilig heeft gesteld. In totaal heeft D-reizen hiermee 1.100 Persoonlijk Reisassistenten die aan de hand van het vakantieprofiel, ervaringen en bijzondere wensen elke vakantie tot in de puntjes verzorgen.

Anet, Hilja, Corine en Mirjam van de D-reizen Vakantiewinkel aan de Prinsenstraat in Dalfsen nodigen u graag uit voor een persoonlijke (hernieuwde) kennismaking en een deskundig vakantieadvies.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.