Home / archiefcentraal / creatieve markt van hoog niveau

creatieve markt van hoog niveau

Al ruim voor 3 uur stonden vrijdagmiddag de bezoekers in de rij om de 2e editie van de creatieve markt in Kulturhus de Mozaïek te bezoeken. Het aanbod was zeer divers en de kwaliteit verrassend hoog. Bij binnenkomst 2 jeugdige deelnemers, Thijs en Lysanne die voor de kinderen een speciale workshop hadden.

Van papier kon men een mooie sterrenslinger maken en van een schuursponsje werd een uil gemaakt. Deze plek was ideaal want zodra de kinderen even rustig zaten te knutselen konden de ouders de markt bezoeken. Van XL haken tot zeepkettingen, van opgepimpte ladekastjes tot zelfgemaakte kaarten en van tassen tot steigerhouten woonaccessoires.

Verder was er de mogelijkheid om tegen een klein bedrag een zelf mee gebrachte schaal of vaas op te laten maken met allerlei groen uit eigen tuin. Ook hier werd dankbaar gebruik van gemaakt. De quiltgroep mocht ook weer rekenen op vele complimenten. Vele uren werk gaan er in de zelfgemaakte lappendekens zitten. Verder was er een creatieveling die het met de vogels erg goed voor had deze winter. Van oude kopjes,

melkkannetjes en schoteltjes waren prachtige voederplankjes gemaakt.

De vogeltjes hebben het vast goed deze winter in Lemelerveld en omstreken want al voor sluiting van de markt was deze deelnemer door haar voorraad heen. Kortom, het was weer een groot succes. De organisatie was tevreden en kijkt terug op een goed bezochte markt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.