Home / Algem / carwash polyhymnia blinkend succes

carwash polyhymnia blinkend succes

De organisatie van Carwash Polyhymnia stuurde ons het volgende verslag de actie van vrijdagavond in Lemelerveld:

Het was een gezellige boel afgelopen vrijdagavond op het Kroonplein in Lemelerveld. De majorettes van muziekvereniging Polyhymnia hebben er bijna 40 auto’s gewassen. De dertien dames gingen in rap tempo te werk en terwijl de automobilisten rustig van een kopje koffie konden genieten ging hun auto door de muzikale wasstraat. De fanfare en de slagwerkgroep zorgden voor de muzikale opluistering en rond 20.30 uur werd de laatste auto afgespoeld.

Veel automobilisten hadden een kortingskaartje bemachtigd bij de Coop, waardoor zij voor maar €2,50 het stalen paard konden laten wassen. De organisatie van de Carwash is voor deze eerste opzet dik tevreden en bedankt iedereen voor zijn of haar medewerking.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.