bevers 2 te sterk voor flash nieuwleusen

De volleybalsters van Flash Nieuwleusen hebben zaterdag verloren van koploper Bevers dames 2. “We dachten al dat dit een erg mooie maar ook pittige pot voor ons zou worden”, laten de dames weten in hun verslag. ‘Dit was het ook zeker. De eerste set hebben we verloren met 16-25.”

De tweede set was niet onze beste set, we hadden erg veel fouten en deze hebben we helaas verloren met 14-25. Toen kwam de derde set, gelukkig ging deze stukken beter en hebben we die gewonnen met 25-21. Danielle Zieleman had hier een erg mooie serve serie en dat leverde veel punten op. De vierde set was erg spannend, we gingen vaak gelijk op. We waren goed terug gekomen maar helaas is deze set met 25-23 naar de Bevers gegaan. Een erg mooie wedstrijd maar helaas 3-1 verloren.

Volgende week spelen we uit tegen Unive Dac Dedemsvaart. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om15:00 uur.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.