Home / archiefcentraal / bergentheim wint streekderby van marienberg

bergentheim wint streekderby van marienberg

Dennis Plaggenmarsch besliste namens Bergentheim zaterdag de matige streekderby tegen Mariënberg. Hij maakte het enige doelpunt van de middag, na een uur spelen.

Het thuisspelende Mariënberg begon de wedstrijd prima en creeërde enkele kansen. Ook hadden de mannen van Harry Warmelink vlak voor rust de mogelijkheid om de openingstreffer te maken. Stefan Veneman stuitte echter op doelman Jelle Brinks.

De fase na rust was wederom voor Mariënberg. Een kopbal ging net over en een enorm grote kans werd gemist. Daarna viel de 0-1 voor de bezoekers. Mariënberg kon de bal niet goed wegkrijgen, hier profiteerde Dennis Plaggenmarsch van.

Bergentheim komt nu op hetzelfde aantal punten als Mariënberg. Namelijk veertien punten uit tien gespeelde wedstrijden. Het staat daarmee in de middenmoot van de 3C. Op 30 november ontvangt Bergentheim SCD ’83.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.