Home / archiefcentraal / win de gouden pepernoot van ommen

win de gouden pepernoot van ommen

De Handelsvereniging Ommen (HVO) heeft onlangs een mail van Sinterklaas gekregen. Ook de Sint heeft last van de crisis. Maar treur niet! Je krijgt je cadeaus! Alleen moeten we wel even de gouden pepernoten vinden die in Ommen liggen. Verzamel met de schatkaart de meeste gouden pepernoten en win de duurste pepernoot ter wereld: een massief gouden pepernoot!

Stiekem komt de Sint al aan op 15 november in Ommen voor het Sintfestival.

Lees hier hoe je de schatkaarten kunt krijgen en hoe je die pepernoten kunt vinden! De HVO schrijft:

Sinterklaas is al onderweg naar Groningen, maar hij heeft de duurste pepernoten ter wereld volgens de legende ooit in Ommen laten begraven. Daar kan hij nu kadootjes voor kopen.

Sint heeft te weinig geld om alle kinderen kadootjes te geven. Dat komt door de crisis. In Ommen heeft hij in 1714 een groot aantal gouden pepernoten laten verstoppen en wil deze laten verzamelen en meenemen om alle kadootjes te kunnen kopen. Hij komt daarom al stiekem op vrijdagavond rond 18 uur aan in Ommen. Met de stoomboot, duizenden lichtjes en heel veel sfeer zal deze avond een geheime maar bijzondere Ommer Sintavond worden.

De schatkaart is inmiddels gevonden en iedereen kan meehelpen om alle gouden pepernoten bij elkaar te zoeken. Kinderen tot 12 jaar verzamelen ze natuurlijk gratis, ouders bij elke besteding per 5 euro. Degene die met veel geluk de meeste gouden pepernoten spaart maakt kans op een massief gouden pepernoot, de duurste pepernoot ter wereld!

Op zaterdag viert Ommen natuurlijk alweer Sinterklaas met het inmiddels beroemde Sintfestival. Sinterklaas zal er dan met al zijn pieten voor zorgen dat alle kinderen de dag van hun leven hebben met attracties, workshops en veel meer. Sinterklaas als nooit tevoren! Win jij de Duurste Pepernoot ter Wereld? De schatkaart ligt binnenkort in bijna alle winkels.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.