Home / archiefcentraal / wijnproefavond van jumbo bij flater

wijnproefavond van jumbo bij flater

Jumbo in Ommen houdt een wijnproefavond bij restaurant Flater aan de Markt in Ommen. Deze vindt plaats op woensdag 30 oktober en moet een jaarlijkse traditie worden. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om meer dan 30 speciaal geselecteerde wijnen uit het Jumbo-assortiment te proeven, compleet met smaaknotitie-formulier, een stukje kaas en een broodje.

De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en de kosten voor deelname aan deze mooie wijnavond zijn slechts 5 euro. Je kunt je inschrijven bij de winkel zelf. Tijdens deze avond kun je je favoriete wijn(en) bestellen met 10 procent korting én je entreevoucher verzilveren voor nog eens 5 euro korting.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.