weer nacht van de nacht in dalfsen

De gemeente Dalfsen, café-restaurant Het Boskamp en camping Starnbosch organiseren ook dit jaar weer de Nacht van de nacht in Dalfsen in de nacht van zaterdag 26 oktober.

De ‘nacht’ begint om 19.15 uur bij Het Boskamp/Camping Starnbosch op de Sterrebosweg in Dalfsen. Om 19.30 beginnen de activiteiten. Je kunt wandelen onder begeleiding van een natuurgids of een rit maken per huifkar. Aan het eind van beide activiteiten kun je genieten van een warme kop soep in het bos. Daarna gaan de wandelaars in de huifkar en de mensen die de hele tijd in de huifkar zaten, gaan nu wandelen. Zaklampen mogen mee.

Als de rit en de wandeling gedaan is, staat John Hill klaar met livemuziek bij kaarslicht. Kinderen kunnen broodjes bakken bij het kampvuur. Deelname aan alle bovenstaande is gratis.

Heb je na de soep of broodjes nog honger? Doe dan mee aan de herfstbarbecue op het terras. De kosten hiervoor zijn 15 euro, voor kinderen zijn de kosten 7,50 euro.

Kampeerders kunnen van vrijdagmiddag 25 oktober tot zondagavond 27 november kamperen op Camping Starnbosch voor slechts 15 euro. Hier zit een luxe broodjespakket bij inbegrepen.

Ook voor de Nacht van de nacht zijn er verschillende activiteiten te doen. Van 19 tot 27 oktober kampeer je op de camping voor slechts 75 euro. In deze week is een recreatieprogramma met onder andere goudzeven, klootschieten en bingo.

Voor de Nacht van de nacht en de barbecue is opgave noodzakelijk. Dat kun je doen via www.hetboskamp.nl of mail naar info@hetboskamp.nl of bel met 0529-431712

Voor boeking van het kampeerarrangement ga je naar www.starnbosch.nl

Voor meer informatie over de Nacht: www.nachtvandenacht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.