Home / archiefcentraal / voorlopig geen andere jop plek in dalfsen

voorlopig geen andere jop plek in dalfsen

De gemeente zocht lang naar een nieuwe locatie voor de JOP. Twee mogelijke locaties in Bellingeweer en naast gymzaal Molendijk zijn met gebruikers en omwonenden besproken. Bij beide locaties waren de bezwaren en argumenten tegen verplaatsing van JOP zo zwaarwegend dat het college besloot af te zien van deze twee locaties. Zo is het verkeer bij Molendijk te intensief en is er bij Bellingeweer ‘s avonds te weinig toezicht. De JOP blijft nu in ieder geval tot het voorjaar op het Burgemeester van Bruggenplein staan.

Wanneer de JOP bij de Blauwe Bogenbrug wordt weggehaald, zal de gemeente met jongerenwerk en politie regelmatig evalueren wat de effecten hiervan zijn. Zo nodig wordt met het jongerenwerk gekeken naar de mogelijkheden voor verruiming van de openingstijden van het jongerencentrum.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.