Home / archiefcentraal / volkspartij ommen vooruit officieel opgericht

volkspartij ommen vooruit officieel opgericht

Onder het toeziend oog van waarnemend notaris mr. André Scheper van de Notarispost Ommen zijn de handtekeningen gezet. Het voorlopige bestuur van de VOV bestaat uit Wendy de Jonge (secretaris), Daan Geurs (voorzitter), Netty Midde (penningmeester), Dori van der Arend (bestuurslid) en samen met Piet en Hans van Lingen en Gina van Elburg hebben zij als oprichters de akte getekend.

Het tijdelijke bestuur zal over enige tijd een eerste ledenvergadering uitschrijven waarin een definitief bestuur gekozen zal worden. Tijdens deze ledenvergadering zijn ook belangstellenden welkom.

Het algemene doel dat in de akte wordt genoemd is dat de VOV ‘actief opkomt voor het welzijn en belang van de gemeente Ommen en haar inwoners’. Aan de kandidatenlijst en het partijprogramma wordt momenteel gewerkt. “De nieuwe partij is een partij door en voor inwoners van de gemeente Ommen, voor jong en oud en alles daar tussen in,” zegt partijvoorlichter Gerrit Middelkamp.

De leden van de partij hebben bij elkaar aansluiting gevonden op diverse gebieden. “Er wordt in de huidige politiek een groot gemis gevoeld aan goede burgerparticipatie, doorzichtige besluitvorming, een goede regierol in de promotie van Ommen en het realiseren van een gezond ondernemersklimaat. Bereikbaarheid is van groot belang als Ommen aantrekkelijk wil blijven voor haar inwoners, het toerisme en ondernemers die zich willen vestigen in de gemeente.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.