verrassingstocht met gasten de zonnebloem

Gasten van De Zonnebloem in Nieuwleusen deden donderdag 25 september mee aan de jaarlijkse verrassingstocht. Elf auto’s en een busje vertrokken vanaf De Maranathakerk naar Paardenmelkerij – Fokkerij ’t Schanebroek in Luttenberg.

De Zonnebloem stuurde ons dit verslag van de tocht.

Op donderdag 25 september vond de jaarlijkse verrassingstocht met gasten van De Zonnebloem plaats.

Met 11 auto’s en een busje werd ’s middags vertrokken vanaf De Maranathakerk.

Via een prachtige route -via allerlei mooie binnenwegen en over De Lemelerberg- werd gestopt bij Paardenmelkerij – Fokkerij ’t Schanebroek te Luttenberg.

Onder het genot van een kopje koffie/thee met cake werd uitleg gegeven over het reilen en zeilen van dit bedrijf. Er werd een demonstratie gegeven van het melken van de paarden, waarbij de melk ook geproefd kon worden. Deze melk werkt positief op de gezondheid en hiervan worden ook allerlei producten gemaakt, die gekocht konden worden.

Na deze gezellige pauze werd de tocht vervolgd, waarbij uiteindelijk deze rondrit beëindigd werd bij Café Het Witte Peerd te Nieuwleusen. Hier werd genoten van een heerlijke broodmaaltijd. Na deze gezellige middag ging iedereen voldaan huiswaarts.

Deze tocht is mede mogelijk gemaakt door een donatie van de Rabobank.

Wilt je meer info over De Zonnebloem? Kijk dan op www.zonnebloemnieuwleusen.nl of bel 0529-481805.

Meer foto's