vernieuwde dierenpraktijk opent deuren

Het Diergeneeskundig Centrum Dalfsen opende op zaterdag 12 oktober zijn deuren. Bezoekers konden de volledige gerenoveerde praktijk bekijken.

“Wij hebben een enorm mooie dag gehad. er was veel aanloop, ongeveer 250 mensen zijn een kijkje komen nemen”, zegt Han van Lom.

Maar er was veel meer te doen dan kijken. Zo kon je meedoen aan de praktijkquiz. “De quiz was een groot succes. Er zijn er ongeveer 70 ingevuld. De prijswinnaars hiervan zullen binnenkort bericht krijgen.”

De winnaar won een half jaar lang gratis honden- of kattenvoeding.

Bezoekers die hun hond of kat meenamen, konden hun huisdier op de foto laten zetten. Tevens was het erg druk bij de dierenfotograaf. Ook de mensen die hier een foto hebben laten maken zullen binnenkort bericht krijgen.”

Kinderen konden zich vermaken op het springkussen of zich laten schminken. Voor de kleintjes was er een gratis suikerspin. Het springkussen en de ranjakoe waren erg in trek. Er zijn veel ballonnen de lucht in gegaan, het wachten is nu op de terug gestuurde kaartjes.

Na al deze activiteiten kon er even uitgerust worden met een kopje koffie of thee en een goodiebag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.