Home / archiefcentraal / vernieuwd abcombi voor drukwerk en feest

vernieuwd abcombi voor drukwerk en feest

Enthousiast vertelt Arie over de nieuwe koers van de winkel. “We zijn overgeschakeld op een cadeauwinkel. Zo hebben we bijvoorbeeld heerlijke geuren die lijken op echte merkgeuren, maar veel goedkoper zijn. Ook hebben we nieuwe make-up-producten en veel feestartikelen. We hebben bijvoorbeeld ballonnen met leeftijden erop en allerlei slingers. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan giftsets voor dames, heren, jong en oud. Dat zijn bijvoorbeeld pakketjes met geuren of snoep, maar ook hebben we een mooie nieuwe Italiaanse afdeling. Daar kun je terecht voor cadeaupakketjes met wijn, pasta, koekjes, olijven en olijfolie. Verder is ook de boekenafdeling flink uitgebreid. Voor de komende feestdagen is er dus heel veel keus voor een mooi cadeau.”

ABCombi verhuisde eind vorig jaar naar de nieuwe locatie aan de Varsenerstraat. Sindsdien nam het drukwerk een hoge vlucht, met name door geboorte-, huwelijks- en rouwkaarten. “Die afdeling is flink gegroeid en daarom hebben we er in de winkel ook veel meer ruimte voor gemaakt. Die hoek is nu drie keer zo groot. Op die manier kunnen we de klant nog beter helpen.” De mogelijkheden zijn enorm. “We kunnen drukken in formaten van stickers tot stoepbordposters en nog groter. We verzorgen drukwerk voor allerlei bedrijven, verenigingen en particulieren. We kunnen bijvoorbeeld inbinden, lamineren en visitekaartjes en flyers maken en zelf ontwerpen. Ook steeds meer architecten ontdekken ons, omdat we grote bouwtekeningen kunnen drukken.”

Vorige week donderdag ging de winkel weer open en dat leidde direct tot positieve reacties. “Mensen vinden de winkel nog mooier geworden,” vertelt Bea trots.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.