Home / archiefcentraal / van der mooren voert cu lijst ommen aan

van der mooren voert cu lijst ommen aan

Naast Frans van der Mooren staan de andere (steun)fractieleden Richard Veurink, Johan Wind, Gerard Marsman en Jeffrey Paarhuis respectievelijk op de plaatsen 2 tot en met 5. Verheugd constateerden de aanwezigen dat de huidige fractieleden zich opnieuw beschikbaar wilden stellen.

Voor de plaatsen 6 tot en met 9 werd gekozen voor mevr. G.L. van Gerner-Weelink (Ommen), mevr. G.M. Schuurhuis-Schra (Ommen), dr. W.O. Glas (Beerzerveld) en dhr. D.J. van der Horst (Witharen). Lijstduwer is ds. Gerrit Kobes, predikant van de PKN in Ommen.

Onder het motto ‘Geef geloof een stem’ werd het concept verkiezingsprogramma voor de periode 2014-2018 besproken en vastgesteld. “De ChristenUnie is een partij van christenen voor alle mensen,” aldus Van der Mooren. “Wij willen iets uitstralen en doorgeven van de liefde die God heeft voor deze wereld, voor Nederland, voor Ommen. Doe met ons mee. Geef geloof een stem.”

Het definitieve verkiezingsprogramma wordt binnenkort gepubliceerd. Zie hiervoor www.ommen.christenunie.nl.

Lees ook

College B&W bezoekt Lemelerveld

LEMELERVELD – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen bezoeken op 11 februari Zaal Reimink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.