tweede kamerlid van hijum naar oudleusen

In gesprek gaan met een lid uit de Tweede Kamer? Het CDA-Tweede Kamerlid Eddy van Hijum brengt maandag 21 oktober een bezoek aan het Vechtdal voor een politiek café. “Ik wil graag met de aanwezigen in gesprek”, aldus Van Hijum. “Wat mij betreft is iedereen welkom”.

De in Salland wonende Eddy van Hijum zat onlangs nog met Sybrand Buma aan tafel bij de onderhandelingen over de begroting voor 2014. Hij zal dan ook ingaan op het kabinetsbeleid en de economische crisis. Natuurlijk komen ook regionale onderwerpen als de N35 aan de orde.

Plaats van handeling is de Wiekelaar in Oudleusen. De avond begint om 20:00 uur. Toegang is vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.