Home / archiefcentraal / toneelgroep speelt blijspel in ommerkanaal

toneelgroep speelt blijspel in ommerkanaal

De familie Everts heeft een pootaardappelbedrijf, dat door moe met strakke hand geleid wordt. De oudste twee zonen doen alles wat moe zegt. De jongste, een nakomeling, leeft in zijn eigen wereld. Hij zorgt voor problemen zodat er zelfs een sociaal werker aan te pas moet komen. Uiteindelijk blijkt er een goed bewaard familiegeheim aan ten grondslag te liggen. Hoe dit afloopt merkt u aan het eind van de avond.

Kaarten kosten 5 euro per persoon en 3 euro voor donateurs. Deze zijn te bestellen bij Ina Grootens (0523 613519), Annie Petter (0523 616071) en Jan Soer (0523 676263). Op 7 november van 19.00 – 20.00 uur zijn ze ook te koop in het Buurthuis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.