Home / archiefcentraal / slooten succes hanzestad ommen te begrijpen

slooten succes hanzestad ommen te begrijpen

De kopers van appartementen in de huidige markt zijn bijzonder kritisch. Logisch, want er valt met het grote aanbod nog steeds genoeg te kiezen. Toch gaat het met de verkoop van de appartementen in het project Hanzestad Ommen erg goed.

Dat heeft volgens Evert Slooten van ontwikkelaar Artica een aantal redenen. “De architecten hebben schitterend werk afgeleverd, door de ontwikkelaar is niet bezuinigd op de ontwerpen zoals vaak wel gebeurt, het zijn geen ‘standaard’ woningen of plattegronden, het opleveringsniveau is meer dan compleet, de prijs/kwaliteit verhouding is erg gunstig, voor Ommer begrippen zijn ze gunstig geprijsd en niet te vergeten: Ommen is gewoon een prachtige plaats om te wonen.”

Eén punt wil Slooten er graag even uitlichten. “Het opleveringsniveau van de appartementen. Wanneer we kijken naar het gebouw de Driesprong krijgen de kopers ‘standaard’ zaken die eigenlijk horen bij een veel hoger marktsegment. Denk aan zaken als vloerverwarming in alle vertrekken, alle ramen uitgevoerd als draai en kiep, oplevering inclusief luxe en complete Siematic keukens, buitenruimten van minimaal 15 vierkante meter, aparte ruimte voor wasmachine en droger in alle woningen en grote extra berging in de kelder voor elke woning. Daarnaast hebben ze zeer ruime (brancard-)liften tot en met de kelder, zwevende dekvloeren voor optimale geluidsisolatie, binnenwanden met een extra hoge geluidsisolatiewaarde, videofooninstallatie voor buitendeurontsluiting, schitterend uitgevoerde luxe entree en niet als laatste: een prachtige locatie met schitterend uitzicht.” Kijk op de website www.Hanzestad-Ommen.nl naar gebouw de Driesprong en oordeel zelf.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.