seniorenhuisvesting heeft de toekomst

Ondanks de crisis zijn er onlangs meer dan 20 appartementen verkocht en is de belangstelling groot. Geen wonder want de appartementen liggen op een prachtige plek met een fraai uitzicht tegen een betaalbare prijs.

Eigenaren wonen met genoegen in Residentie De Stadshaghen en kopers zijn enthousiast. Onder de nieuwe eigenaren is een toenemend aantal jonge senioren waar te nemen. Residentie De Stadshaghen biedt ruime 2-, 3- en 3-kamer+ appartementen, met een balkon, grote berging, eventueel een garage en ruim voldoende parkeergelegenheid. Het pand is omgeven door een mooie tuin. Het voorzieningenniveau is hoog en biedt veel faciliteiten.

Het pand straalt exclusiviteit uit en is toekomstbestendig; door weloverwogen gebruik van moderne materialen is er weinig onderhoud en zijn de energiekosten laag.

Door sluiting van verzorgingscentra worden goede seniorenwoningen –zeker ook in Ommen– schaars. Nu kopen betekent profiteren van een gunstige markt met zicht op waardevermeerdering in de toekomst.

Op dit moment is er nog een beperkt aantal appartementen te koop, waarvan enkele scherp geprijsd. Uit de reacties van mensen die een Open Huis bezoeken blijkt telkens dat men positief verrast is. U kunt dit ook ervaren. Er is een Modelwoning en ook de overige te koop aangeboden appartementen zijn dan te bezichtigen. Het Open Huis op zaterdag 2 november duurt van 13 tot 15 uur. Het gebouw bevindt zich aan Dikkersstraat 1 in Ommen. Voor verdere informatie en acties kijk op www.stadshaghen.nl of bel met 0172-604460 of 06-53168057. Zie ook de advertentie elders in deze krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.