rosengaerde viert feest

Feest bij Woonzorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen en Lemelerveld. Het centrum werd Koploper Benchmark in de Zorg 2013 en Parel in de Zorg. Ze vierden het resultaat met een uitgebreid lunchbuffet.

Woonzorgcentrum Rosengaerde kan hier meer over vertellen. Lees het persbericht dat het centrum ons stuurde.

Woensdag 9 en donderdag 10 oktober vierden de medewerkers van Rosengaerde feest. Rosengaerde heeft deelgenomen aan de Benchmark in de Zorg 2013, die brancheorganisatie Actiz in samenwerking met PWC voor het vierde achtereenvolgende jaar heeft gehouden. Op de onderdelen cliënt- en medewerkerstevredenheid, bedrijfsvoering en toekomstbestendigheid scoort Rosengaerde bovengemiddeld. Hiermee behoort Rosengaerde tot een van de koplopers, de ‘parels’ van de zorg in Nederland! Rosengaerde heeft haar medewerkers bedankt voor het behaalde resultaat. De medewerkers hebben genoten van een uitgebreid lunchbuffet. Daarbij zijn de cliënten, de vrijwilligers en de samenwerkingspartners van Rosengaerde niet vergeten en worden ook zij op een andere wijze bedankt voor deze mooie score.

Waarom zijn wij koploper?

Door te luisteren naar onze cliënten dan wel familie van de cliënt en onze medewerkers kunnen wij de visie en de ambitie van de organisatie rondom de zorg aan ouderen in de gemeente Dalfsen verbeteren. Wij zien dit als een continue proces waarbij de verbeterpunten onder de aandacht worden gebracht welke leiden tot verbetering van de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.

De onderliggende factoren zoals een platte organisatie met korte lijnen, betrokken medewerkers en vrijwilligers, een zichtbare bestuurder en bewust bezig zijn met verbeteringen heeft uiteindelijk geleid tot dit prachtige resultaat.

Rosengaerde staat als zelfstandige organisatie midden in de gemeenschap. Dat wil zeggen, dat wij betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen voor de zorg van ouderen in Dalfsen.

De hoge scores op de diverse onderdelen zijn mede een resultaat van de verbinding en de saamhorigheid met de samenleving. Een compliment aan een ieder die betrokken is of is geweest bij Rosengaerde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.