Home / archiefcentraal / repair cafe bij noggus en noggus in ommen

repair cafe bij noggus en noggus in ommen

Heb je elektrische apparaten die je moet repareren, maar je weet niet hoe? Of zit er een gaatje in je trui en kun je niet naaien? Geen nood, want op zaterdag 12 oktober is er weer een Repair Café bij kringloopwinkel Noggus & Noggus in Ommen.

Dames met een naaimachine en technische vrijwilligers zitten van 09.00 tot 12.00 uur klaar om je spullen te repareren. De bedoeling is dat je er iets van opsteekt en dat je de volgende keer zelf je spullen kunt repareren.

Het kost niets, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

Het Repair Café wordt georganiseerd door Noggus & Noggus, Stichting Repair Café en Stichting Ommen Millenniumgemeente. Deze organisaties streven naar duurzaamheid en bundelen hun krachten om dat waar te maken.

Voor het Café in Ommen is de organisatie nog op zoek naar technici op het gebied van elektra en elektronica. Meld je aan of ga voor meer informatie naar de kringloopwinkel in Ommen of kijk op www.noggusennoggus.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.