Home / archiefcentraal / pvda ommen zoekt kandidaat raadsleden

pvda ommen zoekt kandidaat raadsleden

In Raalte zijn met een dergelijke actie goede resultaten behaald. Daarnaast heeft het PvdA bestuur in die gemeente een korte cursus opgezet voor iedereen die geïnteresseerd is in raadswerk en andere functies. In deze cursus worden de uitgangspunten van de partij, het openbaar bestuur en een concrete casus behandeld.

Iedere inwoner van de gemeente Ommen boven de 18 jaar die zich wil inzetten voor zijn of haar eigen lokale leefomgeving, gevoel heeft voor politiek en hart heeft voor de sociaaldemocratie kan reageren. Het raadswerk vraagt rond de 8 tot 15 uur per week. Meer informatie is te vinden op de website van de PvdA-Ommen: www.pvda-ommen.nl. Opgeven kan tot 7 november.

Lees ook

Inloopuurtje ChristenUnie Ommen

OMMEN – Voor de fractie van de ChristenUnie Ommen is het weer mogelijk om inloopuurtjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.